Maailman suosituimmat kissakahvilat odottavat juuri sinua

Kukapa ei rakastaisi kauneutta, kahvia ja suloista kehräystä? Jokaisessa kissakahvilassa leikkisät hyvinvoivat kissat odottavat päivittäin vierailijoita maistuvan kahvin ja herkullisten leivosten kera. Milloin sinä olet viimeksi käynyt vierailulla maailman suosituimmissa kissakahviloissa?

Hemmottele lemmikkiä korkealuokkaisilla lemmikkituotteilla

Kissakahviloissa kissojen tarpeista ja hyvinvoinnista huolehditaan aivan samalla tavalla kuin tehdään kotikissojenkin kohdalla. Ruokaa, juomaa, hivenaineita, kissanpetejä, kissojen kuljetusvälineitä ja ihania kissojen leluja on aina tarjolla. Nykyään monet kissanomistajat hankkivat lemmikilleen tuotteet kätevästi verkosta osoitteessa https://www.zoo.fi/

Suosittu lemmikkien hyvinvointiin ja viihtyisyyteen perustuva nettikauppa https://www.zoo.fi/ palvelee asiakkaitaan kaikkina vuorokauden aikoina. Jos olet lähdössä lemmikkisi kanssa matkalle, hanki lemmikille mukava kuljetuslaukku tai automatkalle törmäysturvallinen autohäkki. Vaihtoehtoja on tarjolla vaikka kuinka, joten ei muuta kuin tutustumaan edulliseen ja palvelevaan https://www.zoo.fi/ suosittuun nettimyymälään.

Ihastuttavia kissakahviloita Suomessa

  • Tampere, Suomi: Kissakahvila Purnauskis

Tampereella sijaitseva tunnelmallinen kissakahvila Purnauskis on tiettävästi ensimmäinen Suomessa avattu kissakahvila. Vierailijat voivat paikan päällä tutustua sekä ainutlaatuiseen suomalaiseen kahvilakulttuuriin että myös hellyyttä ja huolenpitoa jakaviin tai tarvitseviin kissoihin. Kahvilassa voi maistuvan kahvin lomassa lukea myös kissoihin liittyvää kirjallisuutta ja ihailla upeita kissatauluja.

  • Helsinki, Suomi kissakahvila Helkatti

Tervetuloa Helkattiin! Helsingin keskustassa tutustut sydäntä ja mieltä hellyyttäviin kissoihin höyryävän kahvin ja herkullisten leivonnaisten merkeissä. Paikan päällä olevat suloisen pörröiset kissat asuvat vakituisesti Kissakahvila Helkatissa, joten tullessasi vierailulle Helkattiin, saavut viihtyisään kissojen kotiin. Ennen vierailua voit soittaa Kissakahvila Helkattiin, jolloin sinua ollaan ovella vastassa toivottamassa tervetulleeksi.

Hurmaavia kissakahviloita maailmalla

  • Madrid, Espanja: La Gatoteca

Paikallisten ja kansainvälisten vierailijoiden mukaan kissakahvila La Gatoteca on tunnelmallinen ja lämminhenkinen kissojen suojelukohde. Reina-museon kupeessa sijaitseva kahvilassa vierailija voi konkreettisesti auttaa kissoja adoptoimalla itselleen oman kissakaverin. Viihtyisän kissakahvilan yhteydestä löytyy myös myymälä kissa-aiheisine tavaroineen ja matkamuistoineen.

  • Singapore: Neko no Niwa -kissakahvila

Singaporesta löytyy ihana Neko no Niwa -kissakahvila, joka on toiminut nykyisellä paikallaan useita vuosia. Omistajat ovat perehtyneet kissakulttuuriin sen alkuajoista asti ja tarjolla on paitsi ihania kahvielämyksiä myös upeaa kissaseuraa.

  • Soul, Etelä-Korea: Norie Cafe -kissakahvila

Aasian sydämessä Etelä-Koreassa sijaitseva Norie Cafe -kissakahvilassa asiakkaat toivottaa tervetulleeksi iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta ihanien kissojen kera. Suosittuna nähtävyytenä komeilee kaksimetrinen kissoja varten rakennettu kiipeilypuu.

  • Bangkok, Thaimaa: Purr Cat Cafe Club -kissakahvila

Bankokissa kaikki on taiteellista ja koristeltua, kuten Thaimaassa yleensä. Kissakahvilassa aiheet liittyvät tietenkin kissoihin aina herkullisista kissanmuotoisista leivoksista lähtien. Vierailijoiden ihailtavana on myös kissatyynyjä, -koruja ja tauluja sekä kaikkea muuta ihanaa materiaalia.

Ranskalainen kissakahvila on elämys

  • 8. Pariisi, Ranska: Le Cafe des Chats -kissakahvila

Le Café des Chats -kissakahvilassa voit tutustua tarkasti valittuihin adoptoituihin kissoihin, joille on aian tarjolla lääkärinhoitoa ja tarvittavat rokotusmahdollisuudet. Viihtyisä, siisti ja hygieeninen kahvila ottaa tarkasti huomioon kaikki puhtausseikat, joten kissojen käytössä on oma huone. Ranskalainen kissakahvila tarjoaa suussa sulavaa juustokakkua ja höyryävää teetä.

Kissakahviloissa vierailu rentouttaa ja rauhoittaa sekä laskee tehokkaasti stressitasoja. Kissa elää parhaimmillaan noin 20 vuotta, joten ei ihmekään, että mitä pidempään eläinrakkailla ihmisillä on kissoja ollut, sitä onnellisimmiksi heitä kuvaillaan. Lähde sinäkin tutustumaan viihtyisään kissakahvilaan.