Matkalla sveitsiläiseen kahvilaan

Sveitsiläistä kahvia arvostetaan kaikkialla maailmassa. Sveitsiläisessä kahvissa on hieno taiten tehty maku, jossa voi olla mukana ripaus suklaata tai vaikkapa kirsikkaa. Sveitsiläinen kahvi on nautinto, joka pitää itse maistaa ja kokea.

Matkalle kahvilaan lähdetään Nordeye lisävaloilla varustettuina

Sveitsiläistä kahvia mennään ostamaan tietenkin koko tuttavaporukalla, joten varsinkin pimeillä ja liukkailla syys- ja talvikeleillä kulkuvälineeksi valikoituu oma rakas auto. Auto on luonnollisesti varustettu niin kuin Suomen neljässä erilaisessa vuodenajassa kuuluukin – korkealuokkaisilla Nordeye Soumi – lisävaloilla. Lähdetään kahvin ostomatkaan sitten henkilö-, paketti- tai kuorma-autolla tai vaikkapa traktorilla kaikkiin löytyvät tehokkaat Nordeye Soumi -lisävalot, työvalot ja varoitusvalot. Nordeye Soumi -lisävalot, kuten tehokkaat vilkkupaneelit on helppo ja nopea tapa asentaa ajoneuvoon turvallisuuden maksimoimiseksi. Ja tiedätkö, että yllä mainittuja Nordeye Soumi -lisävaloja löytyy myös ATV-laitteeseen, metsäkoneeseen ja kaivinkoneeseen.

Kuinka monia sveitsiläisiä kahvilaatuja sinä tunnet? Nescafe Instant Coffee, Ristretto Coffee ja Nescafe Gold ovat maistuvia esimerkkejä hienosta sveitsiläisestä kahvista. Useimmat suomalaiset kahvinystävät pitävät tummapaahtoisesta sveitsiläisestä kahvista, jossa on todella ensiluokkaisen hienostunut maku. Milloin sinä olet viimeksi nauttinut aitoa makuhermoja hivelevää sveitsiläistä laatutuotetta – kahvia?

Kahvi on monien suomalaisten lempijuoma

Kuulutko sinäkin niihin moniin suomalaisiin, joiden pitää saada aamulla ensimmäiseksi höyryävää laadukasta kahvia? Et ole todellakaan ainoa. Tiesitkö, että useimmat suomalaiset uskovat päivän kunnolla alkavan vasta aamun ensimmäisen kahvinautinnon jälkeen. Kahvi virkistää ja piristää sekä vie tehokkaasti pois monia aamulla vaivaavan päänsäryn. Usein puhutaan myös kahvin terveydellisistä hyödyistä, joita ovat muun muassa seuraavat: kahvi auttaa aterioiden sulatuksessa, tehostaa paksusuolen liikettä ja lisää mahahapon eritystä. Hyvälle kahville on maailmanlaajuisesti asetettu samanlaisia edellytyksiä, niistä tärkeimpiä ovat aito puhdas vesi, korkealuokkainen kahvi ja puhtaat kahvinkeittoastiat.

Kahvin jauhatusaste on valittu aina kahvin keittotavan mukaisesti. Lyhyesti sanottuna, pannukahvi on kaikkein karkeinta ja espresso puolestaan täyteläisintä. Nykyään myös maitokahvi houkuttaa monia suomalaisia. Maailman tunnetuin maitokahvi on ranskalainen cafe au lait.

Sveitsiläinen kahvila löytyy myös Suomesta

Suomalaiset ovat jo pitkään tottuneet siihen, että Suomen Lapista löytyy lähes kaikkea. Mikä ilouutinen siis onkaan, että Lapin sykkivästä sydämestä Muoniosta löytyy aito sveitsiläistä kahvia ja tuoksuvia leivonnaisia tarjoava tunnelmallinen kahvila. Laadukkaan, satumaisen hyvältä tuoksuvan kahvin kera on ihanaa maistaa aitoa sveitsiläistä sacherkakkua, suussa sulavia marenkeja ja veden kielelle saavaa passionhedelmäkakkua.

Pääosassa on kuitenkin kahvi, joka on äärimmäisen hienostunutta ja suomalaiseen suuhun sopivaa. Sveitsiläistä kahvia pitää maistaa kuppi jos toinenkin niin kahvilassa kuin kotona. Kahvia maailmalta löytyy jos jonkinlaista, samoin kahvikulttuurit eri puolilla maailmaa ovat varsin erilaisia. Tehokkaasti makuhermoja hivelevä sveitsiläinen laatutuote kahvi löytyy kuitenkin aina Sveitsin hedelmälliseltä korkealuokkaiselta maaperältä. Maista sinäkin ja ihastu ainoaan oikeaan sveitsiläiseen laatutuotteeseen.